Bağışıklığı çelik gibi yapar! Kış aylarını hastalanmadan atlatmak için her gün tüketin.
Beslenme ve Diyet Uzmanı Hande Güngör, atıştırmalık tüketimine eğilim ve yağ ve şekerli gıda tercihlerinin artması nedeniyle vücut ağırlığında istenmeyen değişiklikler oluşabileceğini söyledi. Birçok kronik hastalık artıyor ancak sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için, kış aylarında hava sıcaklığının düşmesi nedeniyle sağlıklı ve yeterli beslenmeyle ideal kiloyu korumak önemli. vücut ısısını korumak ve Sıvı alımını karşılamak için "Ihlamur, adaçayı, kuşburnu çayı, hafif çay gibi içecekler tercih edilmeli" dedi. ZENGİN BESLENMENİN BAĞIŞIKLIK FAYDALARIKış aylarında artan soğuk algınlığı ve diğer enfeksiyonlara karşı A, C, D ve E vitaminlerinden zengin beslenmenin bağışıklık sistemine büyük katkı sağladığını belirten Güngör, şöyle konuştu: "En az 2 porsiyon meyve, 3 porsiyon sebze tüketilmesi ...